Sport

reageer als eerstzo 20 okt 2019

Dordts onderonsje in 3B prooi voor SC Emma

DORDRECHT-De Dordtse stadsderby in de zondag derde klasse B tussen SC Emma en RCD is vandaag een zege geworden voor thuisclub Emma: 3-2.
Een eigen doelpunt van RCD zorgde al snel na aftrap voor de eerste treffer van de dag en derhalve een opsteker voor de bewoners van het gemeentelijke sportpark. Namens Emma scoorden Bryan Stiegelis en Maciek Dziedzic in deze wedstrijd. De doelpuntenproductie van buurman RCD kwam op de namen van Ralph Amperse en Bas Verhoeven. Bij SC Emma liepen Johan Versluis en Thomas Vigelius tegen een rode kaart op. Bij RCD kon assistent trainer Mo el Mard voortijdig vertrekken.
In deze zelfde klasse moest Dubbeldam in het uitduel bij UVV 40 genoegen nemen met een 1-1 gelijkspel.De opponent uit Ulvenhout zag Dubbeldam diverse goede doelkansen in de eerste helft niet verzilveren maar slaagde er daarentegen zelf wel in om kort voor rust de ban met de 1-0 te breken. In deel twee bleef Dubbeldam aandringen en de inzet werd alsnog beloond. Tien minuten voor tijd zorgde Kjed Koster met een prima genomen vrije trap voor de 1-1,
Gudok is de ranglijstaanvoerder in 3B. Sc Emma, Dubbeldam en RCD vinden we respectievelijk terug als derde, zesde en twaalfde.
In 5B scoorde SSW dubbele cijfers tegen het Advendo. Aan de Dordtse Zeehavenlaan ontstond een waar schuttersfestijn: 10-0.

Geef een reactie