DORDRECHT – Vorig jaar is voor het eerst de 5 kilometer bedrijvenrun toegevoegd aan de succesvolle Zoomer Wantijrun. Naast de drie afstanden, 5 en 10 km en 10 Engelse Mijl voor individuele lopers, strijden tien teams (of meer, want ze kunnen zich nog aanmelden) van Dordtse ondernemers om de enige echte Zoomer Wantijrun Wisselbokaal.

Bedrijven kunnen zich inschrijven voor de Zoomer Wantijrun, 5 kilometer met een team van minimaal drie en maximaal zes lopers. De gezamenlijke tijd van de eerste drie lopers is bepalend voor de tijd van een bedrijf. Het snelste bedrijf wordt voor een jaar de trotse bezitter van de Zoomer Wantijrun Wisselbokaal. Het team wint daarnaast een gezellig filmavondje voor maximaal twintig personen in de filmlounge van The Movies in Dordrecht.

Winnaar 2022
Op de schitterende zomeravond van 22 juni 2022 werd het team van Tobefound overtuigend winnaar. Uiteraard zullen ze dit jaar hun titel verdedigen en er wordt dan ook goed getraind bij deze succesvolle en sportieve Dordtse ondernemer. Bas de Roy, SEO-specialist bij Tobefound en hardloopfan: “De Zoomer Wantijrun is voor ons een ontzettend leuke teambuilding-run aan het begin van de zomer. Samen sporten vinden we heel belangrijk en het is extra leuk dat we vorig jaar als eerste bedrijf binnenkwamen. Dit jaar zal de sfeer ongetwijfeld net zo gemoedelijk zijn en zijn wij er graag weer bij!”

Sportiviteit en gezelligheid
Buiten de sportieve uitdaging is het sportevenement ook een sociale aangelegenheid. Met de sponsoren is er bij de finish weer genoeg reden om nog even te blijven nagenieten van hopelijk weer een zwoele zomeravond. De inschrijfkosten bedragen 200 euro per team en uiteraard komen ook deze opbrengsten ten goede aan Sportclub Redo, een stichting die mensen met een verstandelijke beperking de mogelijkheid biedt te sporten op recreatief niveau, en de DrechtStadLoop. Een extra reden om mee te doen als bedrijfdteam!
Inschrijven kan via zoomerwantijrun.nl.