DORDRECHT-De winterse perikelen hebben een forse streep gehaald door de herstart van de competitie bij het zondagvoetbal. Slechts de spelers van Dubbeldam, SSW en IFC konden dan ook de kicksen onderbinden.
Op het kunstgras aan de Schenkeldijk boekte Dubbeldam in 3Q4 een 4-1 overwining op het technisch vaardige Besiktas.Binnen een kwartier stond de Dordtse thuisclub reeds op een 2-0 voorsprong dankzij goals van Jerry van Ingen en Dennis Geschiere.
Nauwelijks was het tweede bedrijf onderweg of Jordy Wouters tikte een losgelaten vrije trap van ploegmakker Dennis Geschieren in de Rotterdamse touwen.Tien minuten voor tijd deed Besiktas iets terug door de 3-1 maar enkele minuten laten zorgde Max Bresser op goed aangeven van Dennis Geschiere voor het vierde en laatste doelpunt van de Dubbeldamse klassementsaanvoerder in 3Q4.
IFC kreeg in het hoofdklasse B duel bij het Bredase Baronie een 6-1 nederlaag te incasseren. In 5B was SSW aan de Dordtse Zeehavenlaan met 3-1 te sterk voor Neerlandia’31.