Sport

reageer als eerstzo 10 nov 2019

Dubbeldam slaat in eindfase toe, puntverlies FC Dordrecht Amateurs

DORDRECHT- In 3B pakte Dubbeldam (hoofdfoto) zondag de volle winst na de 2-1 thuiszege op Oosterhout. Eigenlijk uit het niets kreeg Dubbeldam na een goed half uur spelen in de eerste heft de 0-1 om de oren.In de tweede helft was vooral Dubbeldam de voetballende equipe maar vertalen in doelpunten, mede dankzij goed optreden van de Brabantse goalie lukte echter niet.
Zoals zo vaak zat het venijn ook vanmiddag in de staart. In de slotfase waren het Rick de Graaf en Tim van den Enden die toch Dubbeldam aan de zegepraal wisten te helpen.
SC Emma ging op bezoek bij Gudok en liep in Tilburg tegen een nipte 2-1 nederlaag aan.
RCD kende een inktzwarte middag want op eigen veld gingen de Dordtenaren met 0-8 hard onderuit tegen Gilze.Rachid Zennzen liep bovendien nog tegen een rode kaart aan. Derhalve een speelronde om snel te vergeten voor de Dordtse rode lantaarndrager in 3B.
Bavel is de koploper.Dubbeldam volgt als derde. Emma staat zevende RCD is de hekkensluiter.
In 4A liet FC Dordrecht Amateurs (bijfoto) twee punten liggen na het 3-3 gelijke spel thuis tegen Madestein.In dit duel wist Madestein vanaf de penaltystip niet te scoren en werd de inzet gestopt door de Dordtse doelman. GSCODS verloor op bezoek bij Erasmus nipt met 2-1.

Geef een reactie