DORDRECHT-Dubbeldam sloot zondagmiddag aan de Schenkeldijk de derde klasse Hoog B af met een 1-1 gelijkspel tegen SEP.Uit een knappe voorzet van Dennis Geschiere mocht Jerry van Ingen aan het einde van de eerste helft de 1-0 snoeihard binnenkoppen.
Na rust lukte het Dubbeldam niet om de doelkansen te verzilveren en afstand te nemen. Aan de andere kant kon tegenstander SEP amper voor gevaar zorgen. In de slotminuut waren de druiven toch zuur voor Dubbeldam want door een miscommunicatie werd SEP door een doelpunt in eigen doel makkelijk aan de 1-1 gelijkmaker geholpen.Door het verlies van WCR tegen kampioen Wilhemus bleef Dubbeldam op de vierde positie van het klassement staan met plaatsing voor de nacompetitie als bonus.