Sport

reageer als eerstza 12 mei 2018

EBOH en DFC slaan hun slag

DORDRECHT-EBOH is op titelkoers in 3C. Ook zaterdagmiddag zag trainer Ries Fok zijn mannen geen misstap maken en werd regiogenoot ZBC’97 met een forse 5-0 nederlaag huiswaarts gestuurd.In het eerste bedrijf waren Leroy Verkerk en Thomas Keuter de doelpuntenmakers.Na de kantwisseling liepen de Schenkeldijkers via wederom Leroy Verkerk, Henny Otto en Wesley Ebbers uit naar de 5-0 eindzege.EBOH heeft met nog twee speelronden te gaan twee punten voorsprong op runner up De Zwerver. Tegenstander ZBC’97 lijkt veroordeeld te gaan worden tot het spelen van p/d wedsgtrijden.
In de kelder van het klassement leverde DFC een puike prestatie door de 3-1 winst op De Alblas.Bij rust keken de Dordtenaren nog tegen een 0-1 achterstand aan, maar de Reeweg Oostploeg vocht zich vervolgens sterk g terug en trok het duel alsnog naar zich toe. Bright Omorogbe scoorde de allesbeslissende 1-3 en de verdiende winst was daar voor DFC. Een goede stap in rechtstreekse handhaving als derde klasser gloort aan de horizon voor DFC.

In 4C pakten de beide Dordtse vertegenwoordigers GSCODS en Dubbeldam de volle buit. GSCODS was met 3-0 te sterk voor Unitas’30. Dubbeldam ging op bezoek in het Brabantse land bij The Gunners. In Breda werd met 1-2 gezegevierd. Koen Vogel en Daniel Bouter waren de trefzekere mannen voor Dubbeldam. Koploper ONI is op titelkoers, terwijl de Dordtse clubs de top drie volmaken.

Geef een reactie