DORDRECHT-In 2F stond EBOH zaterdagmiddag met lege handen in de uitontmoeting bij het effectievere Altena en verloor met 2-0.
Al in de tiende minuut schoot de thuisclub in de roos. Regga Regales scoorde voor de Schenkeldijkers nog de aansluitingstreffer, maar zag een streep door zijn inzet worden gehaald door arbiter van Wijk.
Pelikaan greep eveneens achter het net door met 3-1 klop te krijgen van Wilhelmina’26.Thomas de Boer maakte zijn rentree na anderhalf jaar en redde tevens de eer voor Pelikaan.
Papendrecht wist vandaag wel de volle buit te veroveren en was met 4-1 een maatje te groot voor Zwaluwe.Al binnen zestig tellen keek de Slobbengorsformatie tegen een 0-1 achterstand aan, maar Stephan Bravenboer trok de stand in evenwicht. Djerrel Saffignani tekende voor de 2-1. Invaller Jaerion Martine, tevens de jarige job mocht de 3-1 op zijn naam zetten. Met zijn tweede treffer van de dag zorgde Stephan Bravenboer voor de 4-1 eindstand.De krachtmeting tussen Brederodes en Drechtstreek kende geen winnaar en eindigde onbeslist in 1-1.