ZWIJNDRECHT – Voor de allereerste keer organiseert Gymnastiekverenging O&O Zwijndrecht op zaterdag 8 oktober een Familiedag. Een dag waarop iedereen welkom is om kennis te maken met de verenging en de vele mogelijkheden van bewegen.

Voor alle jeugd tot en met 16 jaar worden in drie leeftijdsblokken workshops georganiseerd om de verschillende disciplines die O&O te bieden heeft te kunnen komen beleven: van als allerkleinste uitgedaagd worden voor het Nijntje Beweegdiploma, een workshop salto’s of flikflakken tot ritmische gymnastiek of acro voor de basisschool en middelbare schooljeugd. De acro-groep zal ook een demo geven deze dag.

Voor iedereen zijn de eerste vier workshops gratis, waarna voor maar 50 cent extra workshops gevolgd kunnen worden. De dagindeling zal er als volgt uitzien:

09.30 – 11.00 uur, Nijntje Beweegplein tot en met 5 jaar

11.30 – 15.00 uur, Beweegplein 6 tot en met 11 jaar: onder andere salto’s, overslagen, rek en balk

15.00 – 17.00 uur, Beweegplein 11 tot en met 16 jaar: onder andere salto’s, overslagen, rek en balk

Tijdens de blokken is er vrije inloopmogelijkheid. Naast de activiteiten in de turnhal is er deze dag ook een rommelmarkt en kan je in de kantine een kopje koffie of thee komen drinken of een pannenkoek eten. Kijk ook eens op de verenigingssite of informeer via het contactadres events@o-en-o-zwijndrecht.nl.