Sport

reageer als eerstzo 17 feb 2019

Eerste nederlaag SC Emma

DORDRECHT_SC Emma is zondagmiddag tegen de eerste nederlaag van het seizoen in 4B aangelopen. De koploper zag Gesta met 1-4 zegevieren. Al na een kwartier spelen keken de Dordtenaren reeds tegen een 0-2 achterstand aan. Shendro Christina redde met zijn treffer de eer.GSCODS maakte geen misstap en won met 1-2 van DIOZ. SC Emma zag DSE nu de koppositie overnemen, maar de Reeweg Oostploeg heeft wel drie duels minder gespeeld en kent slechts twee punten minder. GSCODS is de nummer vier.Volgende week staat tin dese agdeling de stadsderby tussen GSCODS en SC Emma op de rol.
RCD kreeg in 3Q4 met 7-3 klop van Charlois en grijpt naast een plek in de aanstaande promotiecompetitie. Dubbeldam is hier wel voor geplaatst.
In 5B haalde ranglijstaanvoerder FC Dordrecht wederom fors uit. Met 0-7 werd Advendo verslagen.Ilhann Solak en Roy Tuinder maakten deze ieder een hattrick!!!Het 7e doelpunt kwam middels aanvoerder Mike Bosua.De Mewestedelingen blijven na vandaag aan kop van het klassement.SSW ging aan de Zeehavenlaan met 0-2 onderuit in het thuistreffen met DVVC.

Geef een reactie