Sport

reageer als eerstdi 10 jul 2018

Eerste werkdag Renny Smith bij FC Dordrecht; Brandon Ormonde-Ottewill tekent contract

DORDRECHT-Renny Smith heeft dinsdagochtend zijn eerste training bij FC Dordrecht afgewerkt. De 21 jarige in Engeland geboren jeugdinternational van Oostenrijk werd vorige week voor drie seizoenen vastgelegd door de Krommedijkclub.Als een typische box-to-box speler moet Smith een belangrijke schakel worden op het Dordtse middenveld.
Via de jeugdopleiding van Chelsea en Arsenal en de beloften van Burnley vertrok Smith in 2016 naar Italië, waar hij het laatst voor FC Südtirol in de Serie C speelde.
Brandon Ormonde-Ottewill heeft overeenstemming bereikt met FC Dordrecht voor een tweejarig contract met een optie voor 1 jaar extra.Deze 22-jarige Engelse linkerverdediger wist de technische staf vorige week te overtuigen van zijn fitheid na een aantal proeftrainingen. Ook maakte hij een positieve indruk tijdens de oefenwedstrijd tegen het Schouws Elftal in Burgh-Haamstede. Ormonde-Ottewill doorliep de jeugdopleiding bij het Engelse Arsenal en kwam ook uit voor Swindon Town in de League One.Een jaar geleden raakte hij bij zijn debuut als speler van Helmond Sport zwaar geblesseerd aan zijn enkel en stond lang tijd noodgedwongen langs de kant.

Geef een reactie