DORDRECHT-Aan de successerie winstpartijen van Dordecht Lions in poule A van de ijshockey eerste divisie is een einde gekomen. Zaterdagavond verloren de Dordtenaren op de eigen ijsvloer in overtime met 6-7 van Tilburg Trappers.
Na een in de eerste periode opgelopen 0-1 achterstand wisten in de tweede periode Levy Galjaard, Falco Veenhuizen en Floris Veenhuizen de Dordtse gastheren op een 3-1 voorsprong te zetten.Hierna was het raak voor de Brabanders met de 3-2.
In periode nummer drie werd het stuivertje wisselen met de doelpunten aan beide kanten en zorgden Floris Veenhuizen,Don Galjaard en Levy Galjaard voor de Dordtse treffers terwijl de Brabanders vier keer raak troffen en er aan het einde van dit wedstrijddeel een 6-6 tussenstand op het scorebord stond.
In de verlenging was het Wouters Sars die Tilburg naar 6-7 schoot. Zijn treffer was fataal voor de Dordtse leeuwen die met lede ogen de gasten uit Brabant met de zege huiswaarts zagen keren. In het algemeen klassement blijft Dordrecht Lions de runner up achter Eindhoven Kemphanen.