Sport

reageer als eerstma 5 aug 2019

Elfde editie Parkinson Tennistoernooi

DORDRECHT – Voor de elfde keer vindt donderdag 29 augustus het Parkinson Tennistoernooi plaats. Het wordt wederom gehouden bij Tennisvereniging CC in Dordrecht, die haar tennispark weer beschikbaar stelt. Bij slecht weer kan voor de wedstrijden worden uitgeweken naar de naastgelegen Tennishal Schenkeldijk.

Het gaat op deze dag niet alleen om tenniswedstrijden. Het is zeker ook de bedoeling er voor de deelnemers en voor hun eventuele begeleiders een gezellige en ontspannen dag van te maken. Vanaf 10.00 uur zijn ze van harte welkom. Het programma begint om 10.30 uur en duurt tot ongeveer 16.30 uur. Aan het begin van de dag geeft Saskia Hanewinckel een dansworkshop die specifiek bedoeld is voor mensen met de ziekte van Parkinson.
Meedoen? Een inschrijfformulier is aan te vragen (of voor vragen) via parkinsonsportevenementen@hotmail.nl. Meer informatie ook via et Aad de Groot: tel. 078-6212225 of met Cees van Leest: tel. 0786179144. Deelnemers en begeleiders (die overigens ook mee kunnen spelen) betalen 15 euro per persoon. Voor deelname en de lunch, enkele consumpties inbegrepen.

Geef een reactie