Sport

reageer als eerstdo 23 nov 2017

Een en al winst Skiteam Dordrecht

DORDRECHT – Skiselectie Drechtsteden heeft afgelopen zaterdag 18 november de eerste twee wedstrijden van de Kids Cup geskied op de borstelbaan in Oss. (Van links naar rechts) Indy, Nienke, Kyra, Brian en Anne-Sophie met trainster/coach Sanne (onder) kregen allen een podiumplaats tijdens de Kidscups.

De Kids Cup is een serie van zes wedstrijden op drie verschillende borstelskibanen voor kinderen in de categorieën aspiranten en scholieren. Per wedstrijd worden hierbij twee verschillende slaloms geskied. De aspiranten skiën hierbij door korte paaltjes (stubbies) en de scholieren door de lange palen. Skiselectie Drechtsteden nam deel met vijf deelnemers. Alle deelnemers zijn voor beide wedstrijden in de prijzen gevallen en ze stonden allemaal ook minimaal één keer op het podium.

Indy Reitzema (scholieren-1) en Brian Plaisier (aspiranten-2) werden beiden zowel 3e als 4e. De dames hadden twee keer hetzelfde blauwe (club-)podium: Anne-Sophie Nijp werd twee keer 3e, Kyra Klok twee keer 2e en Nienke Dost twee keer 1e. Sanne Bouwman maakte deze dag haar debuut als coach. Zij is tevens trainer van deze kanjers. De volgende twee wedstrijden zullen later in het seizoen worden gehouden in Bergen met de finale in Hoofddorp.

Geef een reactie