Sport

reageer als eerstma 10 jan 2022

FC Dordrecht als eerste Nederlandse club met kledingsponsor Capelli Sport in zee

DORDRECHT – Capelli Sport is de nieuwe kledingsponsor van FC Dordrecht. De voetbalclub en het innovatieve sport- en lifestylemerk hebben een contract getekend voor vijfeneenhalf jaar. FC Dordrecht is de eerste betaald voetbalclub in Nederland met Capelli Sport als partner.

Investeerder Baris Hocaoglu heeft beide partijen bij elkaar gebracht. “Het is belangrijk dat FC Dordrecht kan bouwen op een kledingsponsor die goede kwaliteit kan leveren. Na de eerste gesprekken waren we beiden enthousiast over een samenwerking. Met Capelli Sport hebben we niet alleen een goede kledingsponsor, maar ook een duurzame partner die past binnen Energiek Dordt”, aldus algemeen directeur van FC Dordrecht, Hans de Zeeuw. Vanaf 2011 werkt Capelli Sport al samen met topsporters en clubs om kwaliteit te garanderen. Het bedrijf wil sporters en clubs inspireren om het beste uit zichzelf te halen en prestaties te verbeteren. Capelli Sport werkt samen met talrijke clubs in Europa op het hoogste niveau. Het bedrijf is volledig gefocust op sportkleding.

Samenwerking

De komende vijfeneenhalf jaar zal FC Dordrecht kleding dragen van Capelli Sport. Beide partijen geloven in de kracht van samenwerken en een langdurig partnership. Met Energiek Dordt werkt FC Dordrecht samen met partners aan een duurzame toekomst van de club, stad en de regio. Door samen meer te betekenen op sportief, maatschappelijk en economisch vlak waarbij vitaliteit en energie centraal staan. Met Capelli Sport bindt de Dordtse bvo een sterke en energieke kledingpartner aan zich, die inspireert samen ambities te realiseren. Het eerste elftal en ook de jeugdopleiding van FC Dordrecht draagt, traint en speelt per direct in de nieuwe kleding. Nadat vrijdag de nieuwe thuistenues zijn werden gepresenteerd in de competitiewedstrijd tegen Helmond, presenteert FC Dordrecht vandaag het nieuwe zwarte uitshirt.

 

 

 

 

Geef een antwoord