Sport

reageer als eerstvr 15 nov 2019

FC Dordrecht geeft ook tegen Roda JC voorsprong weg: 1-1

DORDRECHT-Het blijft een wat eentonig verhaal maar FC Dordrecht heeft opnieuw een voorsprong niet weten vast te houden. Vrijdagavond was er aan de Dordtse Krommedijk slechts een 1-1 gelijkspel tegen Roda JC.
Al vroeg in de wedstrijd kwamen beide ploegen in scoringsposities, maar Roda JC’er Roland Alberg zag zijn inzet op de Dordtse doellat ploffen. Aan Dordtse kant kreeg Pedro Marques de bal niet achter de Kerkradense doelman Muyters. In minuut nummer twintig lachte het geluk de Dordtenaren wel toe nadat Werker de bal in het eigen Limburgse doel wist te krijgen en zo Krommedijkploeg met een presentje de 1-0 als vervroegd sinterklaasgift schonk.
Terwijl de eerste helft naar zijn laatste speelseconden toeliep en een ieder dacht dat FC Dordrecht met een 1-0 tussenstand de theepauze zou gaan bereiken was daar de domper.Topscorer Ike Ugbo haalde een streep door de Dordtse 1-0 voorsprong en bracht het duel met de gelijkmaker in evenwicht.
In het tweede bedrijf had FC Dordrecht de wedstrijd nog naar zich toe kunnen trekken echter Jari Schuurman weigerde Roda JC van de Krommedijkclub af te schudden. Zo verspeelde FC Dordrecht wederom een voorsprong en moesten trainer Claudio Braga en zijn volgelingen tandenknarsend genoegen nemen met slechts een enkel punt.
De Krommedijkformatie blijft ook na vijftien speelronden de rode lantaarndrager van de Keuken Kampioen Divisie

Geef een reactie