DORDRECHT-FC Dordrecht heeft een 2-1 voorsprong in de thuiswedstrijd tegen MVV niet vast kunnen houden. De Limburgers wonnen vrijdagavond aan de Krommedijk alsnog met 2-4.
FC Dordrecht startte het duel zonder de geblesseerde Amevor, Duarte Lopes, Statia en de geschorste Hamer maar kwam ondanks deze verzwakking na zes minuten spelen wel met 1-0 aan de leiding. Erol Alkan werkte uit een corner een kopbal loeihard achter MVV keeper Verrips.
De Dordtse vreugde duurde echter maar drie munten, want MVV kwam terug in de wedstrijd na een doorgeschoten vrije trap van Ciranni. Zestig tellen later was het de Dordtse aanhang die wederom kon juichen. Jafar Arias tekende voor de 2-1 door een benutte strafschop.
Na de kantwisseling was FC Dordrecht de greep op de wedstrijd echter totaal kwijt en mochten de Limburger drie keer scoren middels Dean Koolhof, Samu Mmaee en Koen Kostons.
Met een 2-4 nederlaag eindigde de wedstrijd in het besneeuwde Riwal Hoogwerkers Stadion in mineur voor FC Dordrecht en mocht MVV met drie punten op zak aan de lange busreis terug naar het zuiden des lands beginnen. Ondanks de nederlaag blijven de volgelingen van trainer Gérard de Nooijer als dertiende geplaatst in de Jupiler League.