Sport

reageer als eerstvr 1 mrt 2019

FC Dordrecht geeft voorsprong in slotfase uit handen tegen NEC: 2-2

DORDRECHT-FC Dordrecht heeft op de valreep een voorsprong uit handen gegeven in het thuisduel tegen NEC. In de slotfase bij een 2-1 tussenstand in Dordts voordeel sloegen de Nijmegenaren vrijdagavond alsnog toe met de gelijkmaker.
In een weinig spectaculaire eerste helft mocht Crycensio Summerville de Dordtejaren op voorsprong zetten en doeltreffend reageren op een rebound na een actie van ploegmakker Cijntje.Helaas kon de equipe van trainer Braga niet lang geneten van de voorsprong want even later kwam NEC via Dijkstra op gelijke hoogte.
FC Dordrecht opende furieus deel twee van de wedstrijd en na een knappe rush van Jeremy Cijntje kon Joel Zwarts de Krommedijkploeg naar de 2-1 tikken. FC Dordrecht leek vervolgens op rozen te zitten en had via Cijntje en Jari Schuurman de wedstrijd zelfs definitief kunnen beslissen maar zover kwam het echter niet. Deze missers gaven NEC de ultieme kans in de de wedstrijd te blijven en de Gelderse opponent rook zijn kans.Met nog drie minuten te gaan kwam de domper dan ook voor de Jrommedijkbewoners nadat Okita de ploegen met de 2-2 in evenwicht zette.Vervolgens kreeg NEC zelfs nog de kans op de 2-3.Zo gaf FC Dordrecht een zeker lijkende zege bij het scheiden van de markt uit handen en moest genoegen worden genomen met slechts een remise.FC Dordrecht blijft de nummer zeventien van de Keuken Kampioen Divisie en gaat volgende week op bezoek bij Telstar.

Geef een reactie