DORDRECHT-In de kelder van de Keuken Kampioen Divisie is FC Dordrecht er niet in geslaagd om concurrent FC Eindhoven te verslaan. Aan de Krommedijk ging het duel tegen de tegenstander uit de Lichtstad zaterdagavond met 0-3 verloren.
Al binnen het halve uur keek de equipe[e van trainer Gérard de Nooijer reeds tegen een 0-2 achterstand aan.Elisha Sam en Karim Essikal gaven de Dordtse defensie met hun beide treffers het nakijken.Aanvallend kon FC Dordrecht in het eerste bedrijf nauwelijks een vuist maken. Het enige wapenfeit kwam kort voor de theeupauze op naam van Siebe Schets.
Na de kantwisseling verscheen er een wat sterkere Dordtse formatie op de grasmat en waren Cijntje en Zamouri heel dicht bij een mogelijke aansluitingstreffer.Helaas werden deze kansen niet vertaald in doelpunten. Waar thuisclub FC Dordrecht faalde in de afronding, daar slaagde de Eindhovenaren er wel in om te scoren. Met de 0-3 op naam van Branco van den Boomen werd de eindstand bepaald.
Na veertien speeldagen zijn de Dordtenaren wederom de hekkensluiter in de Keuken Kampioen Divisie. Volgende week vrijdag is Almere City FC de volgende opponent in competitieverband.