Sport

reageer als eerstvr 6 dec 2019

FC Dordrecht kan niet stunten tegen koploper Camvuur

DORDRECHT-FC Dordrecht heeft niet voor een stuntje kunnen zorgen tegen koploper SC Cambuur. Aan de natte en koude Krommedijk ging de thuisploeg vrijdagavond met 2-4 onderuit.
Tot de twintigste minuut bleef FC Dordrecht keurig in het spoor van de Fries koploper, maar helaas door slordig balverlies van de thuisploeg kwam Cambuur toch aan de leiding en opende Maulun de score. Een minuut later was de stand alweer gelijk want Pedro Marques was doeltreffend vanaf de elfmeterstip.
Voor ranglijstaanvoerder Cambuur gold de term adel verplicht en de formatie van trainer Henk de Jong zette er een tandje bij en gaf de Dordtenaren via Hoedenmakers, van der Knaap en wederom Maulun een lesje in effectiviteit en bij de les zijn en kon zo uitlopen tot 1-4.
Na rust had Cambuur het duel in de zak en onder controle. FC Dordrecht kwam er vooralsnog dan ook niet aan te pas. Kort voor tijd mocht verdediger Stef Gronsveld nog de credits voor de 2-4 krijgen. Vervelend nieuws was er in deze wedstrijd nog over Anass Achahbar die na een botsing het veld per brancard moest verlaten. Nadere berichten over de onfortuinlijke aanvaller ontbreken op dit moment nog.
FC Dordrecht blijft eenzaam en alleen op de laatste plaats van de Keuken Kampioen Divisie staan met acht punten uit achttien gespeelde duels. Volgeden week vrijdag gaat FC Dordrecht op bezoek bij Jong PSV

Geef een reactie