DORDRECHT-FC Dordrecht weet weer wat winnen is. Vrijdagavond boekten de Dordtenaren bij het scheiden van de markt een 1-0 thuiszege op FC Eindhoven.
Na een eerste bedrijf zonder noemenswaardige acties leek ook deel twee geen juichmomenten op te leveren. Het venijn zat echter in de staart van de ontmoeting tussen de Dordtse hekkensluiter van de Keuken Kampioen Divisie en de nummer 13 uit de lichtstad. De manschappen van trainer Claudio Braga die snakten naar het zoet der overwinning bestookten met een alles of niets offensief de Eindhovense opponent. Twee keer raakte de Krommedijkformatie de vijandelijke doelpaal, en werd de rebound niet benut. Bij de derde poging nu via Jordy Wehrmann was het echter wel raak. Invaller Quincy Hogesteger was er als de kippen bij en gaf doelman Swinkels het nakijken met de 1-0. De laatste seconden waren zenuwslopend voor de Dordtse spelers en aanhang maar de voorsprong werd vastgehouden. Zo boekte FC Dordrecht de derde zegepraal van het seizoen.Een opsteker die de zo geplaagde Krommedijk zal doen opfleuren.
FC Dordrecht blijft ondanks de winst nog wel de hekkensluiter maar heeft slechts 1 punt achterstand op het als voorlaatste gerangschikte Helmond Sport.