DORDRECHT-FC Dordrecht beleefde een zure uitwedstrijd bij Go Ahead Eagles. In de Deventer Adelaarshorst eindigde het duel vrijdagavond in een 2-1 zege voor de thuisclub. Diep in de extra tijd gaven de Dordtenaren alsnog een 1-1 puntendeling uit handen.
Vijf minuten voor het einde van het eerste bedrijf lukte het Jeremy Cijntje om een prima voorzet van Antonio Stankov doeltreffend af te ronden met de 0-1 voorsprong.
Na het thee intermezzo waren de Schapenkoppen dichtbij de 0-2 maar Thijs Timmermans zag zijn inzet gepareerd worden door de sluitpost van Go Ahead Eagles. Vervolgens mocht de Krommedijkploeg opgelucht ademhalen na een geweldige redding van Bryan Janssen die de gelijkmaker wist te voorkomen.
Toch zou thuisclub Go Ahead Eeagles het Dordtse net wel weten te vinden. Het was notabene voormalig Schapenkop Julius Bliek die als invaller koud op de grasmat stond of hij verschalkte zijn oude werkgever met de gelijkmakende 1-1. Oussama Zamouri leek hierna de Dordtse wedstrijdwinnaar te gaan worden maar zijn treffer werd door arbiter Bax afgekeurd wegens buitenspel.
Waar iedereen in Deventer zich al had neergelegd bij een gelijkspel sloeg het noodlot alsnog toe voor de Dordtenaren.Pieter Lagedijk was de beul die FC Dordrecht ver in de bijkomende speeltijd alsnog met lege handen liet staan en runner up Go Ahead Eagles de 2-1 winst schonk.In plaats van een zeker verdiend gelijk spel was er slechts bitterheid en teleurstelling binnen het Dordtse kamp.
Na dertien speeldagen staat FC Dordrecht als achttiende genoteerd in het algemeen klassement van de keuken kampioen Divisie.Volgende week zaterdag is FC Dordrecht aan de krommedijk de gastheer van FC Eindhoven.