Sport

reageer als eerstza 7 sep 2019

FC Dordrecht niet verder dan 1-1 tegen MVV

DORDRECHT-Ook na de vijfde speelronde wacht FC Dordrecht nog altijd op de eerste overwinning van het seizoen in de Keuken Kampioen Divisie. Zaterdagavond zagen de Dordtenaren het thuistreffen tegen MVV onbeslist eindigen in 1-1.
Al na vier minuten spelen in de eerste helft was het het raak voor de Limburgse opponent en was het Joshua Holtby die vanuit een vrije trap raak schoot: 0-1.
Geschrokken door de vroege tegentreffer stroopten de Dordtenaren de mouwen op. Immers de formatie van trainer Claudio Braga wilde zich niet opnieuw laten slachtofferen. Rond het halve uur was de beloning daar en mocht Fabuan de Abreu de felicitaties in ontvangst nemen voor de Dordtse gelijkmaker.
In het tweede bedrijf probeerde FC Dordrecht met man en macht om de tweede treffer op het scorebord te zetten, maar verzilveren deden onder meer Marques,Hogesteger en Schalekamp hun scoringskansen niet. Zo bleef de stand 1-1 en is het nog altijd wachten op de eeerste Dordtse driepunter. Door de remise van vanavond hebben de Dordtenaren wel de laatste plaats in de rangschikking overgedragen aan Rpda JC. Echter de Limburgers komen morgen pas in actie.

Geef een reactie