DORDRECHT-FC Dordrecht is in het uitduel bij Jong FC Utrecht tegen een ruime nederlaag aanhelpen. Op sportpark Zoudenbalch waren de gastheren vrijdagavond met 4-1 te sterk voor de manschappen van interim-trainer Scott Calderwood.
Op het halve uur spelen mocht Nick Venema de thuisploeg op 1-0 zetten. FC Dordrecht lukte het vervolgens niet een vuist te maken en de tegenstander in gevaar te brengem
Amper was de tweede helft onderweg of de tweede tegentreffer belandde in de Dordtse touwen.Opniuw was het Nick Venema die de Dordtse defensie te snel af was.
Het antwoord van de Schapenkoppen kwam via Haydary en Zamouri, echter het Dordtse duo faalde in de afwerking en zo ging de uitgelezen kans op aansluiting in rook op.
Na de 3-0 van Jong FC Utrecht door Jonas Anweiler mocht Siebe Schets namens de Krommedijkclub de achterstand verkleinen tot 3-1. Een benutte Utrechtse penalty op naam van Junior van der Velden bepaalde de 4-1 eindstand.
Door de uitslag van vanavond hebben Jong FC Utrecht en FC Dordrecht gewisseld in de stand op de ranglijst van de Keuken Kampioen Divisie en staan beide teans respectieveklijk als zeventiende en achtttiende geklasseerd.