Sport

reageer als eerstvr 20 apr 2018

FC Dordrecht ook bij Jong PSV met lege handen

DORDRECHT-FC Dordrecht is ook in het uitduel bij Jong PSV tegen een nederlaag aangelopen. Op sportpark De Herdgang was het beloftenteam uit de Lichtstad vrijdagavond met 4-2 te sterk.
Al bij de eerste Eindhovense schotpoging was het raak en zette Cody Gakpo de thuisploeg op een 1-0 voorsprong. Vervolgens lukte het FC Dordrecht doelman Bryan Janssen een strafschop van Jong PSV’er Gudmundsson te keren, maar de Eindhovenaren kwamen via Ibispo vervolgens wel op 2-0 wat tevens de ruststand was.
Nadat Jong PSV in deel twee via Nikolai Laursen uitliep naar 3-0 mocht FC Dordrecht middels Denis Mahmudov iets terugdoen met de 3-1. Echter was het Donyell Malen die namen de Brabanders de vierde treffer liet aantekenen. Met nog een kwartier te spelen op de klok zorgde Jafar Arias door een benutte strafschop voor de 4-2 eindstand.
Zo zag FC Dordrecht wederom een wedstrijd verloren gaan en lijkt de Krommedijkploeg met de nacompetitie in zicht het spoor volkomen bijster.De Schapenkoppen zakten door de nederlaag van vanavond af naar de dertiende plaats. Volgende week zaterdag spelen de Dordtenaren de laagste reguliere competitiewedstrijd met kampioenskandidaat NEC als tegenstander.

Geef een reactie