Sport

reageer als eerstvr 1 feb 2019

FC Dordrecht op wilskracht naar puntendeling met Jong Ajax: 3-3

DORDRECHT-FC Dordrecht heeft vrijdagavond een knap gelijkspel behaald tegen Jong Ajax.Na een 1-3 achterstand kwam de ploeg van trainer Claudio Braga sterk en op wilskracht terug tot 3-3.
Danilo Pereira opende namens Jong Ajax al vroeg in het duel aan de koude Krommedijk de score.Jeremy Cijntje bracht de Schepanekopen met de 1-1 terug in de wedstrijd. Zes minuten ,later sloegen de Amsterdammers effectief toe en mochten Nicolas Kuhn en opnieuw Danilo Pereira de tussenstand op 1-3 brengen.
Na de kantwisseling kwam FC Dordrecht als een raket uit de startblokken en zette druk op de Amsterdamse defensie. Simon Power bracht de Dordtse thuisploeg vervolgens met 2-3 terug in de wedstrijd. Bij FC Dordrecht waar de debuterende Feyenoorders Joel Zwarts en Jari Schuurman een uitstekende indruk maakten gloorde de hop op de gelijkmaker. Die kwam er dan ook en het was Jari Schuurman die zijn eerste optreden in Dordtse dienst afsloot met de 3-3.
Zo pakte FC Dordrecht een dik verdiende remise tegen de de regerend kampioen van de eerste divisie. Bovendien stegen de Krommedijkbewoners naar plaats 17 op de ranglijst van de Keuken Kampioen Divisie.

Geef een reactie