Sport

reageer als eerstma 12 mrt 2018

FC Dordrecht pakt periodetitel

DORDRECHT-FC Dordrecht heeft de derde periode in de Jupiler League veroverd. De equipe van trainer Gérard de Nooijer was maandagavond in een goed bezocht en sfeervol Riwal Hoogwerkers Stadion met 1-0 te sterk voor het laag gerangschikte RKC Waalwijk en bleef zo de achtervolgers de baas.
Denis Mahmudov kwam in de openingsfase van de wedstrijd in zeer kansrijke positie voor de beste Dordtse doelkans in de eerste helft, maar zag zijn inzet stranden op de goed reagerende keeper van RKC.
Twintig minuten na rust was diezelfde Denis Mahmudov wel succesvol en rondde de bal met een geplaatste schuiver doeltreffend af in het Waalwijkse doel voor de enige en winnende treffer.
Na het laatste fluitsignaal vierde de uitzinnige spelersgroep een feestje met de supporters op de tribunes. Captain Gustavo Hamers kreeg tot slot de Bronzen Stier behorende bij de periodetitel uitgereikt.Met die derde periodetitel op zak, een meer dan verdiende en knappe prestatie is FC Dordrecht geplaats voor de play-offs later dit jaar.
Komende vrijdag gaat FC Dordrecht, nu de nummer acht op de ranglijst van de Jupiler League op bezoek bij FC Den Bosch.

Geef een reactie