DORDRECHT-FC Dordrecht heeft een punt binnengehaald in het thuisduel tegen Jong AZ. De wedstrijd eindigde vrijdagavond aan de Krommedijk onbeslist in 1-1.
De Dordtse thuisploeg opende furieus de Alkmaarders want al zestig tellen na het beginsignaal was het raak met Savvas Mourgos als het stralende middelpunt van de feestvreugde.Tien minuten voor rust trokken de Noord Hollanders de stand recht uit een benutte strafschop nadat Calvin Stengs wel erg makkelijk naar de grond ging. Ferdy Druyff maakte dankbaar gebruik van deze buitenkans: 1-1.
Na rust zorgde FC Dordrecht menig maal voor benauwde momenten binnen de Alkmaardense defensie en waren Zamaour en Schets nog dichtbij de tweede Dordtse treffer. Zover kwam het voor de brigade van trainer Gerard de Noijer niet en moest de Krommedijkploeg genoegen nemen met een 1-1 remise.Ook na vanavond blijft FC Dordrecht de hekkensluiter van de Keuken Kampioen Divisie. Volgende week gaat FC Dordrecht op bezoek bij Jong PSV