DORDRECHT-Op de laatste speelronde van het kalenderjaar in de Keuken Kampioen Divisie wist hekkensluiter FC Dordrecht een pint af te snoepen van promotiekandidaat Excelsior. Aan de Dprdtse Krommedijk,  eindigde de Rijnmondderby zaterdagavond onbeslist in 1-1.In de tweede helft wist Jaxky Donkor de Dordtenaren in het zadel te brengen met de 1-0.. Tot drie minuten voor tijd leek de Dordtse thuisploeg de zege te gaan veroveren, Helaas ging er toch een kras door de volle winst na een overtreding in de Dordtse defensie, De strafschop voor de Rotterdamse tegenstander was daar en clubgoaltjesdief Dallinga zette zijn handtekening onder de gelijkmakende 1-1.

Oud FC Dordrecht speler Michael Chacon nu het shirt van Excelsior dragend zag rood en verliet in mineur de Krommendijk.. Zo sloot FC Dordrecht met een gegund gelijkspel 2021 af en kan met t kerstreces.