DORDRECHT_FC Dordrecht heeft vrijdagavond in een merkwaardige wedstrijd een overwinning geboekt op Sportclub Cambuur. In Leeuwarden waren de Schapenkoppen met 1-3 te sterk voor de Friese tegenstander.
FC Dordrecht zonder de geblesseerde aanvoerder Stankov zag Cambuur al in de tiende minuut toeslaan via Coenraad.De Dordtenaren zetten vervolgens de jacht op de tegentreffer in, maar onder meer Cijntje, Zwarts en Schuurman faalden in de afronding.
Ook in deel twee zorgden de manschappen van Claudio Braga voor gevaarlijke momenten binnen de Leeuwardens defensie maar raak gevuurd werd er vooralsnog niet. Met nog twintig minuten te gaan op de stadionklok kwam door dan eindelijk de kentering en mocht Crysencio Summerwille de 1-1 binnen schuiven.
Inn de slotfase kreeg FC Dordrecht een strafschop van arbiter Mulder, maar voordat Daniel Breedijk kon aanleggen vanaf de elfmeterstip werd het speelveld bedolven door het gooien van diverse voorwerpen.Het duel werd enige tijd stilgelegd en nadat de spelers terug op het veld waren werden er wederom voorwerpen gegooid. Opnieuw werd de wedstrijd gestaakt. Na twaalf minuten onderbreking mocht Breedijk dan eindelijk vanaf elfmeter gaan schieten.Breedijk hield het hoofd koel en zorgde voor de 1-2. In de extra tijd was het Jeremy Cijntje die de zaak definitief kon beslissen met de 1-3.Een prima uitslag voor de Krommedijkploeg,
FC Dordrecht blijft de nummer zeventien van de Keuken Kampioen Divisie.