Sport

reageer als eerstvr 6 apr 2018

FC Dordrecht stelt teleur bij Jong AZ; 3-1 uitnederlaag

DORDRECHT-FC Dordrecht is in het uitduel bij Jong AZ tegen een teleurstellende nederlaag aangelopen. In Wijdewormer was het beloftenteam van de Noord Hollanders met 3-1 te sterk voor de tegenvallende Dordtenaren.
Al in de zesde minuut van de eerste helft was het raak voor Jong AZ en schoot Church de thuisploeg naar de 1-0 voorsprong. Na wat gemiste Dordtse kansen lukte het Jong AZ opnieuw toe te slaan.Jacobs wist doelman Bryan Janssen met de 2-0 verslagen te weten
Na de kantwisseling probeerden de Dordtenaren de achterstand ongedaan te maken maar verder dan enige speldenprikken richting Alkmaarse defensie kwamen de mannen van trainer Gérard de Nooijer niet. Een kwartier voor tijd was het andermaal Jacobs die namens Jong AZ het vizier op scherp had staan en de 3-0 op het scorebord liet verschijnen.Twee minuten voor tijd mocht Denis Mahmudov de Dordtse eretreffer maken maar die was slechts voor de statistieken van belang.
Door de nederlaag zakte de Krommedijkploeg naar de elfde plek in de Jupiler League. Komende maandag komt FC Dordrecht wederom in actie en staat de uitwedstrijd in Maastricht bij MVV op het menu.

Geef een reactie