DORDRECHT-FC Dordrecht heeft voor een enorme stunt gezorgd tegen koploper Fortuna Sittard. Aan de eigen Krommedijk waren de Dordtenaren vrijdagavond met 3-0 te sterk voor de Limburgse ranglijstaanvoerder van de Jupiler League.
FC Dordrecht ging zonder angst voor de Limburgers de strijd aan met de winnaar van de tweede periodetitel. De hardwerkende thuisploeg zag de inzet beloond worden door Jafar Arias die in de 23e minuut de score opende. De geschrokken Limburgers konden zich niet herpakken tegen een sterk spelend FC Dordrecht. Kort na rust kreeg Fortuna de tweede tik op de neus nadat Robert Mutzers de bal in het Limburgse net liet ploffen.Deze tweede Dordtse treffer was fataal voor de club uit het zuiden des lands. Het wachten was op doelpunt nummer drie voor FC Dordrecht. En die kwam er ook. Met zijn tweede goal van de avond fungerde Jafar Arias als beul over Fortuna en tekende voor de 3-0.
Met een dikverdiende en afgedwongen 3-0 overwinning op de koploper verlieten de spelers van FC Dordrecht onder toejuichingen van de groen witte supporters het veld. Door de winst op Fortuna styeeg FC Dordrecht naar plaats nummer 14 van het klassement.