Sport

reageer als eerstvr 29 nov 2019

FC Dordrecht verliest ook in Den Bosch

DORDRECHT-Op de zeventiende speeldag van het seizoen is het FC Dordrecht niet gelukt de tweede overwinning te grijpen. Vrijdagavond liepen de manschappen van trainer Claudio Braga op bezoek bij FC Den Bosch tegen een 3-2 nederlaag aan.
Kort voor de theepauze liet de immer gevaarlijke Paco vam Moosrel zijn naam als goaltjesdief weer eens gelden en mocht de Brabnatse thuisploeg op 1-0 zetten. Al vrij snel na de aftrap voor de tweede helft was het weer raak voor FC Den Bosch. Nu kon Ruben Rodriques na gehannes binnen de Dordtse defensie als de maker van de 2-0 vermeld worden.
Een benutte strafschop voor FC Dordrecht van Perdro Marques na een overreding op diezelfde Marques gaf de Dordtse formatie weer hoop op een betere uitslag. Helaas ging deze wens al na zestig seconden in rook op na de 3-1 van Oussama Bouyaglafen.
Diep in de extra tijd kwam de Krommedijkclub in stadion De Vliert nog terug tot 3-2 dankzij Dwayne Green, echter het kwaad was reeds geschied, het lot bezegeld en het verlies onomwendbaar.
Opnieuw een nederlaag voor FC Dordrecht en blijft de zo geplaagde ploeg de rode lantaarndrager van de Keuken Kampioen Divisie.
Volgende week komt koploper SC Cambuur naar de Dordtse Krommendijk en wacht de Dordtenaren een lastige klus.

Geef een reactie