Sport

reageer als eerstvr 7 sep 2018

FC Dordrecht weer met lege handen; Telstar wint met 1-4

DORDRECHT-FC Dordrecht beleefde vrijdagavond een hele slechte avond. Het thuisduel tegen Telstar ging teleurstellend met 1-4 verloren.
De ellende voor de volgelingen van trainer de Nooijer begon al na een kwartier spelen. Antonio Stankov kopte de bal in eigen doel en zo kwam Telstar heel makkelijk op een 0-1 voorsprong. De Dordtenaren herstelden zich van de vroeg tegenvaller want tien minuten later was het 1-1 door een goed ingeschoten vrije trap van Marko Maletic.
Na rust waren beide ploegen amper uit de kleedkamer of Telstar sloeg opnieuw toe.Paul Saeger gaf met de 1-2 de Dordtse defensie het nakijken.FC Dordrecht probeerde de achterstand onschadelijk te maklen mar ook nu slaagde de Krommedijkformatie er niet in de kansen om te zetten in treffers. Sneu was het voor de Dordtenaren om te ervaren dat de gasten uit Velsen-Zuid wel de kansen wisten te benutten. Zo konden Seager en Fecunda de 1-4 eindstand bepalen. Zo bleef FC Dordrecht voor de derde wedstrijd op rij met lege handen staan en zakte bovendien van de achttiende naar de voorlaatte plaats van de Keuken kampioen Divisie. Volgende week is eredivisie degradant FC Twente te gast aan de Krommedijk.

Geef een reactie