DORDRECHT-Het is FC Dordrecht niet gelukt de winnende lijn door te zetten. Een week na de eerste seizoenswinst in de Keuken Kampioen Divisie werd het uitduel vrijdagavond bij FC Den Bosch met 1-0 verloren. Daniel Breedijk ging op slag van rust flink in de fout, verspeelde de bal en gaf zo Beltrame de uitgelezen kans de 1-0 aan te tekenen.Een onnodige en uiteindelijk aan het einde van de rit fatale misstap.
In de tweede helft kwam FC Dordrecht meerdere malen in kansrijke positie voor de gelijkmaker.Helaas faalden onder meer Maletic en Cijntje in hun pogingen de Brabantse sluitpost van der Steen het nakijken te geven.Zo tikte de klok in stadion De Vliert door naar de negentigste en laatste minuut van de wedstrijd en leed de Dordtse formatie van trainer Gérard de Nooijer de zevende nederlaag van het seizoen. Volgende week neemt hekkensluiter FC Dordrecht het in eigen huis op tegen Jong AZ.