DORDRECHT-FC Dordrecht heeft niet voor een stunt kunnen zorgen in de Rijnmondderby tegen Sparta. Aan de Krommedijk zegevierden de Rotterdammers vrijdagavond met 1-4.
De club uit Spangen nam in een aantrekkelijke eerste helft rond het halve uur spelen een 0-1 voorspromg door Mohamed Rayhi. Vijf minuten later kreeg thuisclub FC Dordrecht een strafschop. Antonio Stankov faalde niet vanaf elf meter en de gelijkmakende 1-1 was een feit.
Helaas lukte het de brigade van trainer Claudio Braga niet met een gelijke tussenstand de theepauze op te zoeken want twee minuten voor rust was het Mohamed Rayhi die met zijn tweede treffer van de avond de Rotterdammers met 1-2 aan de leiding zette.
Deel twee was amper tien minuten onderweg of Sparta gooide middels Laros Duarte de wedstrijd met de 1-3 in het slot. FC Dordrecht kwam ondanks alle goede bedoelingen deze tegenslag niet meer te boven. Kort voor het laatste fluitsignaal van arbiter van de Graaf mocht invaller Royston Drenthe de 1-4 eindstand bepalen.FC Dordrecht is na vanavond de nummer zeventien van de Keuken Kampioen Divisie.