ZWIJNDRECHT – De jeugd van de Zwijndrechtse voetbalclub VVGZ had het zaterdag prima naar zijn zin tijdens de Kick-off, de jaarlijks terugkerende aftrap voor het nieuwe seizoen. Al vroeg in de ochtend was het weer gezellig druk op het Noordpark. Niet alleen de spelers en speelsters hadden er zin in, ook veel ouders wisten de weg naar VVGZ weer te vinden. (Foto: VVGZ)

Na een kort welkomstwoord en een uitleg op het terras, begonnen de deelnemers in groepjes aan het parcours met verschillende onderdelen. Het parcours was uitgezet door Tribe Sports en bestond onder meer uit pannaveldjes, interactieve pionnen en smartgoals. Verder leefden de jongens en meisjes zich uit met een oefening zuiver schieten en partijtjes 2-tegen-2. Ook was er gezellige muziek tijdens de Kick-off. Tijdens het ochtendprogramma was de jongste jeugd (JO7-JO12) aan de beurt en ’s middags was het veld voor de categorie JO13-JO15. Broertjes, zusjes, vriendjes en vriendinnetjes mochten ook meedoen. Tussendoor werden de kinderen getrakteerd op ranja, flesjes water en een gezond tussendoortje.

Gratis meetrainen

Nu vanwege de versoepelingen weer steeds meer mogelijk is, kunnen ook de trainingen en wedstrijden weer als vanouds worden ingepland.
Jongens en meisjes die nog geen lid zijn van VVGZ mogen gratis meetrainen. Kijk op vvgz.nl en geef je op voor de trainingen. Wil je meer informatie? Stuur dan een e-mail naar activiteiten@vvgz.nl.