Sport

reageer als eerstzo 18 feb 2018

Goudhaantje Geschiere velt koploper Meeuwenplaat

DORDRECHT-Dubbeldam zorgde zondag in de derde klasse D voor een enorme stunt door koploper Meeuwenplaat met 4-2 te verslaan.In een spectaculaire eerste helft aan de Dordtse Schenkeldijk was het Goudhaantje Dennis Geschiere die alle doelpunten, waaronder een strafschop op zijn naam zette.
In de tweede helft mocht de tot dan toe ongeslagen ranglijstaanvoerder uit Hoogvliet nog terug komen tot 4-2 maar verder bleven de Dordtenaren ongeschonden.Mede doordat aan het einde van de wedstrijd Meeuwenplaat na een rode kaart (2x geel) nog even met een man minder diende te spelen.Dit werkte ook in Dubbeldams voordeel en was de 4-2 overwinning op zak. Een uitstekende prestatie met uiteraard in de hoofdrol topschutter Dennis Geschiere van de Dubbeldammers die in de top van het klassement blijven meedraaien.
Minder goed nieuws was er van RCD. De ploeg van trainer Pippy Pruymboom moest in Schiedam het hoofd buigen voor het lager gesitueerde Kethel/Spaland: 3-1.Bij 3-0 maakte een eigen doelpunt van de Scheidammers de stand iets dragelijkere. Daarnaast was er tien minuten voor tijd tot overmaat van ramp ook nog een rode kaart voor RCD’er Rimaikel Geertruida na twee keer geel.

Geef een reactie