DORDRECHT-VVGZ maakte geen fouten bij de hervatting van de competitie in de zaterdag tweede klasse F.De Zwijndrechternaren, bij aanvang gedeeld koploper met het Dordtse EBOH waren in Sleeuwijk met 0-2 te sterk voor de club met diezelfde naam. Met twee treffers zorgde Koen Kuipers voor een 0-2 rust en tevens eindstand.
EBOH liet twee kostbare punten liggen op bezoek bij Woudrichem. Met slechts een doelpuntloos 0-0 gelijkspel op zak kon de Schenkeldijkploeg aan de terugreis naar Dordrecht beginnen.
Wieldrecht veroverde na een 0-1 achterstand alsnog de volle buit door Roda Boys met 4-2 klop te geven. De Dordtse doelpuntenproductie aan de Smitsweg werd verzorgd door Ferhat Kemaldar,Aron de Keizer, Marco Vrolijk en Mark van Agteren.
Zes treffers vielen er in Zwijndrecht waar Pelikaan het opnam tegen streekgenoot Drechtsreek. De doelpunten werden keurig verdeeld in een 3-3 eindstand.
Aan kop is VVGZ nu twee punten los van runnr up EBOH.Wieldrecht is vijfde, op de voet gevolgd door Pelikaan en Drechtstreek
3C
-Op verplaatsing bij VVOR sloeg DFC zaterdag in de derde klasse C met 1-3 doeltreffend toe.De formatie van trainer Danny Slegers zette een 1-0 opgelopen achterstand om in een driepunter.
Ook succes voor Groote Lindt. In en tegen ’s-Gravendeel kon een 1-3 uitwinst beklonken worden. Dubbeldam kwam op eigen veld aan de Schenkeldijk niet verder dan een 2-2 remise met IJVV De Zwervers.