Sport

reageer als eerstvr 14 feb 2020

Harry van der Ham start bij FC Dordrecht met 1-3 uitzege

DORDRECHT-Harry van der Ham heeft zijn terugkeer als hoofdtrainer bij FC Dordrecht gevierd met een zege. De Krommedijkformatie won vrijdagavond het uitduel bij TOP Oss met 1-3.
Al zeven minuten na de aftrap van de eerste helft was er de vreugde bij de Schapenkoppen na de knappe openingsgoal van Danzell Gravenberch. Op het halve uur kwamen de Brabanders op gelijke hoogte en zorgde van der Heijden voor de 1-1.FC Dordrecht, niet geschrokken door de tegengoal herpakte zich binnen twee minuten en was het de onlangs aangetrokken Kevin Vermeulen die de Dordtse 1-2 op zijn naam mocht brengen. Kort voor rust Gtravenberch met een heerlijk schot in de kruising de 1-3 in de boeken zetten.
In de tweede helft kregen beide ploegen nog diverse scoringskansen maar die werden echter niet doeltreffen afgerond. Zo boekte het vanavond sterk en met volle strijd spelende FC Dordrecht een uitstekende 1-3 winstpartij en kende Harry van der Ham een prima start als opvolger van de vertrokken Claudio Braga.
FC Dordrecht blijft ondanks de winst nog wel de nummer 19 van de Keuken Kampioen Divisie. Volgende week vrijdag kruist de Krommedijkformatie in eigen huis de degens met De Graafschap.

Geef een reactie