Sport

reageer als eerstza 24 feb 2018

Heerjansdam maakt ruime achterstand goed

DORDRECHT-In de eerste klasse B maakte Heerjansdam zaterdag in het uitduel bij DCV in Krimpen aan den IJssel een 3-0 achterstand ongedaan. Alle tegentreffers vielen in het eerste bedrijf.
Na de kantwisseling stroopten de Dammers vervolgen de mouwen op en kwamen via Mike Sloof en Ronald Ouwens terug tot 3-2. In de slotminuut kreeg Heerjansdam de uitgelezen kans op de gelijkmaker middels een strafschop. Koen Botterhuis verzaakte niet vanaf elfmeter en bezorgde zijn ploeg een verdiende 3-3 puntendeling.
VVGZ ontving in Zwijndrecht Heinenoord. Mike Roodhorst schonk de Vogels de openingstreffer, maar vervolgens trokken de gasten de wedstrijd naar zich toe en waren drie keer trefzeker. Jasper Huisman liet de formatie uit de Buizenstad nog aansluiten tot 2-3 maar de vierde en laatste tegentreffer was fataal voor VVGZ.
Stahd in 1B:
1-SC Feyenoord 16-41
7-Heerjansdam 14-20
8-Oranje Wit 15-18
10-VVGZ 15-16

In de tweede klasse F behaalde Papendrecht en 1-2 uitzege bij Wilhelmina’26. Op sportcomplex Oostpolder eindigde het duel tussen Drechtstreek en Meerkerk doelpuntloos en daardoor onbeslist in 0-0.

Geef een reactie