Sport

reageer als eerstzo 1 dec 2019

Heerlijk avondje voor Dordrecht LIons na 7-4 thuiszege

DORDRECHT-Hoewel pakjesavond nog een paar dagen voor ons ligt namen ijshockeyers van Dordrecht Lions reeds een voorschot op het heerlijke avondje door de 7-4 thuisoverwinning op UNIS Flyers Heerenveen.
In de eerste periode sloeg Heerenveen zaterdagavond op de Dordtse ijsvloer nog wel met de 0-1 toe, maar Bram Mookhoek zette direct hierop de Dordtenaren op 1-1.Nigel Zwiers en wederom Bram Mookhoek lieten de Dordtenaren vervolgens uitlopen tot 3-1. Heerenven kwam echter terug tot 3-2.
De tweede periode kenmerkte zich door Dordtse goals van Floris Veenhuizen en Arno Rath.Tegenstander Heerenveen werd vervolgens een keer trefzeker waardoor de tussenstand 5-3 werd
Martijn Broerse schoot de Dordtse leeuwen in periode nummer drie naar 6-3 waarna het de beurt was de tegenstander uit Friesland om aan ter klampen tot 6-4.Bij het scheiden van de markt mocht Floris Veenhuizen met zijn tweede en tevens de laatste Dordtse treffer het vonnis met 7-4 vellen over Heerenveen.
Na tien speelronden in poule A van de eerste divisie is Dordrecht Lions nu de runner up achter koplkoper Eindhoven Kemphanen. Komende zaterdag wacht de Dordtenaren de reis naar Limburg waar het uitduel bij Smoke Eaters Geleen wacht.

Geef een reactie