Sport

reageer als eerstwo 3 apr 2019

Het Dordtse Sportfestijn

DORDRECHT – De Optisport Sportboulevard staat vrijdag 19 april voor de negende keer in het teken van het Dordtse Sportfestijn. Van 12.00 tot 15.00 uur kunnen kinderen tussen de 4 en 8 jaar kennismaken met wat Dordrecht op sportgebied te bieden heeft.

De Optisport Sportboulevard wordt voor het sportfestijn omgetoverd tot een festivalterrein, waarop veel valt te beleven en bewegen. Tijdens het vrolijke en sportieve festijn worden sportactiviteiten afgewisseld met spetterende demonstraties en entertainment. Zo kunnen de bezoekers op verschillende manieren kennismaken diverse balsporten, honkbal, zwemsporten, ijshockey, gymnastiek en nog veel meer. Dit alles onder professionele begeleiding van Dordtse sportverenigingen. Ook is er de gelegenheid om in het sportcafé gezellig iets te eten of te drinken.
Per kind dient er minimaal één ouder/begeleider mee te doen. Broertjes, zusjes, opa’s en oma’s zijn natuurlijk ook van harte welkom. De deelnemersbijdrage is 2 euro per kind, de ouders/verzorgers zijn gratis. Ook is er tijdens deze dag een speciaal aanbod voor kinderen met een beperking (tot en met 12 jaar).
Het Dordtse Sportfestijn is één van de activiteiten om een actieve en gezonde leefstijl onder de Dordtse jeugd te stimuleren. Het Sportfestijn wordt georganiseerd door de Optisport Sportboulevard en de lokale sportaanbieders in samenwerking met de Gemeente Dordrecht team Sport. Aanmelden is mogelijk via de website van Optisport Sportboulevard Dordrecht: https://optisport.nl/dordrecht/nieuws/schrijf-je-in-voor-t-dordtse-sportfestijn-op-goede-vrijdag-2019

Geef een reactie