Sport

reageer als eerstdi 9 jan 2018

Inschrijven voor grootste sportevenement van Zwijndrecht

ZWIJNDRECHT – De inschrijving voor de 41e editie van de Verkerkloop in Zwijndrecht opent op 15 januari. Aan het hardloopevenement op woensdagavond 16 mei kunnen 3.500 hardlopers van alle leeftijden meedoen. Inschrijven voor de 5 en 10 kilometer en de bedrijvenloop is mogelijk via www.verkerkloop.nl. (Foto: Gert-Jan de Wit)

De Verkerkloop zal traditiegetrouw bestaan uit het Zwijndrechts Scholenkampioenschap voor deelnemende basisscholen, de 5 en 10 kilometerloop voor individuele hardlopers en de 5 kilometerloop voor bedrijventeams. De inschrijving is geopend tot en met zondag 13 mei. Deelname aan een individuele loop kost 7,50 euro, bedrijventeams betalen 200 euro per team met een oplopende korting bij meerdere teams. Deelnemers van de bassischolen worden via de eigen school opgegeven, deelname voor deze kinderen is gratis. Iedere deelnemer ontvangt een medaille en eigen downloadbare finishfoto en video.

De Verkerkloop is een begrip in Zwijndrecht en ver daarbuiten. Editie 2017 was met 3.500 deelnemers, waarvan 1.000 scholieren, het grootste sportevenement van Zwijndrecht en tevens één van de grootste jeugdlopen van Nederland.

 

 

 

 

 

 

Geef een reactie