Sport

reageer als eerstma 3 feb 2020

Invaller Schalekamp schiet FC Dordrecht naar puntendeling met Jong FC Utrecht

DORDRECHT-Door een 1-1 puntendeling maandagavond op verplaatsing bij Jong FC Utrecht is FC Dordrecht rode lantaarndrager af van de eerste divisie.
Al in de twaalfde minuut raakten de mannen van trainer Claudio Braga waar nieuwkomer Kevin Vermeulen in de basis startte op een 1-0 achterstand door een doelpunt van Odysseus Velanas.Vervolgens kregen de bezoekers uit de Merwestad in de eerste helft maar weinig kanen op de gelijkmaker. Aan de andere kant voorkwam de Dordtse doelman Havekotte met enkele goede ingrepen meerdere Utrechtse tegengoals.
Met een slotoffensief gingen de Dordtenaren op zoek naar de gelijkmaker. Nadat eerder Schuurman Hogesteger en Gravenberch hierin niet wisten te slagen was het zestig tellen voor het eindsignaal dan invaller Thomas Schalekamp die raak vuurde en de Krommedijkformatie de 1-1 remise schonk.
Door dit resultaat deed FC Dordrecht de laatste positie van de Keuken Kampioen Divisie over aan Helmond Sport. Beide ploegen hebben 16 punten uit 24 duels maar het doelsaldo is in het voordeel van de Schapenkopen.

Geef een reactie