DORDRECHT-EBOH is zaterdagmiddag als de grote winnaar uit de bus gekomen in de Dordtse stadsderby in 2F tegen Wieldrecht.In een aantrekkelijk duel aan de Smitsweg behaalde de equipe van trainer Ries Fok een 0-1 zege.
Het was Joey Steenbakker die nog in de eerste helft een knappe steekbal van Regga Regales fraai en doeltreffend in de Wieldrechtse touwen schoof.Deze treffer betekende aan het einde van de rit de overwinning voor de Schenkeldijkers. De winnende trainer van EBOH, Ries Fok was kort en bnondig na afloop. “Als Barcelona dat doelpunt maakt zoals wij dat gedaan hebben, gaat hij de hele wereld over”.
Ook VVGZ won, zij het wel nipt met 2-3 bij Drechtstreek.Koen Kjuipers nam in deze wedstrijd twee van de drie Zwijndrechtse goals voor zijn rekening.
Pelikaan verloor op eigen veld met 1-2 van Sleeuwijk. Jelle dekker vuurde na vijf minuten nog wel raak voor de Peli’s maar Jeffrey Molhoek deed met zijn twee doelpunten het duel kantelen waardoor Pelikaan met lege handen stond.