Sport

reageer als eerstma 27 nov 2017

Jong Ajax te sterk voor FC Dordrecht

DORDRECHT-FC Dordrecht is in het uitduel bij Jong Ajax tegen een nederlaag aangelopen. Op het hoofdstedelijke sportpark De Toekomst waren de Amsterdammers maandagavond met 3-0 te sterk voor de ploeg van trainer Gérard de Nooijer.
Jong Ajax opende na een ruim half uur spelen de score. Dennis Johnsen mocht door de Dordtse defensie breken om vervolgens doelman Renze Fij het nakijken te geven. Nog voor rust had FC Dordrecht een tegentreffer kunnen produceren maar Lima Duarte Lopes en Rosenthal hadden beiden het vizier niet op scherp staan en zo konden de Amsterdammers schadevrij de theepauze induiken.
Na rust was thuisclub Jong Ajax regelmatig gevaarlijk voor het doel van FC Dordrecht met vooral doelpuntenmaker Johnsen als middelpunt.Een kwartier voor het eindsignaal van arbiter Gerretsen verwerkte Dani de Wit een door uitblinker Johnsen genomen vrije trap achter keeper Fij: 2-0.Ver in de extra tijd lukte het Jong Ajax nog om voor de derde keer toe te slaan, met Che Nunnely als doelpuntenmaker.Door de 3-0 nederlaag in Amsterdam zakte FC Dordrecht naar de dertiende plaats in de Jupiler League. Komende vrijdag treft FC Dordrecht in Nijmegen koploper NEC.

Geef een reactie