Sport

reageer als eerstzo 9 mei 2021

Kennismaken met ZBC ’97 tijdens Oranjefestival

ZWIJNDRECHT – Jongens en meiden die kennis willen maken met de Zwijndrechtse voetbalvereniging ZBC ‘97 zijn op Hemelvaartsdag, donderdag 13 mei, van 10.00 tot 13.00 uur welkom bij het gratis toegankelijke Oranjefestival op Sportpark Bakestein. De club werkt hierbij samen met de KNVB. Om de verenigingen rondom het komende EURO2020 te ondersteunen bij het werven van nieuwe leden bij de jongste jeugd heeft de voetbalbond een speciale activiteit uitgewerkt voor de verenigingen. Zij ontvangen hierin allerlei hulpmiddelen, waaronder speciale Oranje-hesjes en een uitgewerkt draaiboek van het Oranjefestival.

De spelers van Oranje en speelsters van de Oranje Leeuwinnen ondersteunen deze festivals. Ook zij zijn namelijk ooit begonnen als jong meisje of jongen bij één van de lokale amateurverenigingen. Zij erkennen het belang van sporten en bewegen op jonge leeftijd en stimuleren dat veel jonge kinderen gaan voetballen bij een vereniging. Hun voetbaldroom is immers ook ooit op deze manier gestart.

Aanmelden

Aanmelden voor de activiteit is heel makkelijk. Op het platform www.knvb.nl/alsoranje staan alle Oranjefestivals vermeld. Zoek op ZBC ‘97 en schrijf je in. Vanuit ZBC ‘97 volgt dan een bevestiging en daarna meer informatie over het Oranjefestival. Mocht je meer informatie willen of vragen hebben kan je altijd met ZBC ’97 contact opnemen. Dit kan via Martin van Zijderveld 06-83233912 of Nadir Haddad 06-29578756 of via [email protected]

 

Geef een antwoord