Sport

reageer als eerstma 20 jan 2020

Kleine 2-0 nederlaag voor FC Dordrecht bij Jong Ajax

DORDRECHT-FC Dordrecht is in het uitduel bij Jong Ajax tegen een kleine nederlaag aangelopen. Op sportpark De Toekomst was de Amsterdamse beloftenploeg maandagavond met 2-0 te sterk voor de opponent uit de Merwestad.
Het lukte FC Dordrecht waar de nieuwe aanwinsten Polley, Gravenberch en El Bouchataoui in de basisopstelling stonden in de eerste helft knap op de been te blijven tegen de runner up van de Keuken Kampioen Divisie. Vooral doelman Mike Havekotte stond zijn mannetje onder de Dordtse doellat.
Helaas verzuimde de ploeg van trainer Claudio Braga om ook in de tweede doorgang van het duel stand te houden. Al vroeg in die tweede helft ging het mis. Quinten Timber zigzagde zichzelf door de Dordtse defensie en gaf de sluitpost Havekotte met de 1-0 het nakijken. Twintig minuten later werd Hansen onderuit geschoffeld en ging de bal op de stip. Méndez maakte van deze buitenkans gaarne gebruik en de 2-0 voor Jong Ajax was daar.Met de 2-0 nederlaag deed FC Dordrecht zichzelf zeker gezien de goede eerste helft te kort.
FC Dordrecht blijft ook na de nederlaag van vandaag de hekkensluiter van de Keuken Kampioen Divisie terwijl Jong Ajax de koppositie overnam van SC Cambuur. Vrijdag is FC Eindhoven aan de Krommedijk de volgende opponent van de Schapenkoppen.

Geef een reactie