DORDRECHT-De topper in 3B tussen nummer vier Dubbeldam en koploper Bavel is zondagmiddag in mineur .verlopen voor de Schenkeldijkploeg. De Brabantse ranglijstaanvoeder zegevierde in de Merwestad met 0-5.
Drie grote individuele fouten aan de kant van Dubbeldam maakten het de koploper mogelijk om al snel een 0-3 voorsprong te nemen. Dubbeldam herstelde zich daarna enigszins maar zorgde echter niet voor echt gevaar binnen de vijandelijke defensie. In de tweede helft begon Dubbeldam ook sterker maar de counterende Brabantse koploper liep desondanks snel uit tot 0-4 en 0-5. Thuisploeg Dubbeldam kon de eer nog redden, maar Rory van der Weijden verzilverde deze buitenkans vanaf de penaltystip echter niet.Stadsgenoot RCD liep ook tegen een nederlaag aan.Groen Wit klopte de Dordtenaren met 1-4. Lange tijd kon RCD waar Adil el Yaakoubi trefzeker was het op 1-1 houden echter daarna brak Groen Wit de ban met drie goals.
De stand in 3B is als volgt:
1-Bavel 11-28
4-Dubbeldam 11-21
7-SC Emma 11-15
10-RCD 11-8
In 4A werd er een streep gehaald door het duel tussen GSCODS en SVH. SSW zag het uitduel in Tilburg bij SVG ook van het menu worden afgelast.