Sport

reageer als eerstma 7 jun 2021

Korfbalteams Albatros weer compleet

ZWIJNDRECHT  – Afgelopen zaterdag mochten de 27-plussers van korfbalvereniging Albatros ook weer wedstrijden spelen. Er werden op sportcomplex Develstein twee onderlinge partijen gespeeld, één tussen senioren 9 en de combinatie A3/A4 en één door de seniorenselectie, aangevuld met wat jeugdig talent.

Senioren 9 versloeg onder de deskundige leiding van scheids Hans Zijderveld de A-jeugd met 11-6. De selectie speelde een scherpe wedstrijd op hoog tempo en scoorde een aantal hele fraaie treffers. Uiteindelijk trok het 1e team met 20-12 aan het langste eind onder het toeziend oog van scheids Matthijs van Joolingen. Na afloop was er voor de spelers en staf eindelijk ook weer eens ruimte voor een drankje op het terras.

Voor de jeugd start op zaterdag 12 juni een minicompetitie met drie wedstrijden voor alle A- t/m F- teams. Deze wedstrijden worden ook door Albatros gebruikt als voorbereiding op het seizoen 2021-2022 en daarom spelen de teams al in de samenstelling van ná de zomer. De poules zijn regionaal ingedeeld en dus zijn er nauwelijks verre uitwedstrijden. Alle thuiswedstrijden worden door leden van Albatros gefloten en ook voor hen is dit een mooie gelegenheid om weer eens te oefenen met het begeleiden van een korfbalwedstrijd.

Geef een antwoord